Saladevitrines

Saladevitrines sfeer

Saladevitrines: Uw producten optimaal vriezen, koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten? Dat doet u met de vries- en koelmeubelen van Koeldeal. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment modellen van standaard tot maatwerk. En bij beide geldt uiteraard: Een onberispelijke kwaliteit in product én service. Dus welke vitrine, koel- of vrieskast u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte match met uw winkel of horecazaak.

De stekkerklare vries- en koelmeubelen van Koeldeal worden ingezet bij horecazaken, supermarkten, banket- en bakkerswinkels, lunchrooms, visspeciaalzaken en ijssalons. Maar ook verenigingen en scholen weten ons te vinden voor hun apparatuur.

Weet u al wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop en bestel direct. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, geen probleem samen komen we tot de beste oplossing voor uw wensen!

Saladevitrines bij Koeldeal

Een saladevitrine kan losstaand zijn of als opzetuitvoering, beide leverbaar in verschillende formaten leverbaar en in diverse prijsklassen. U als kenner en gebruiker weet waaraan uw koeling moet voldoen, dus kijk gerust rond in onze webshop en vind de vitrine naar uw wens en bestel deze direct. (Kijk zeker ook even in de productgroep “overige koelingen”)
Wilt u eerst meer informatie of hulp bij de keuze? Neem dan contact op en we helpen u graag met de zoektocht naar de best passende vitrine voor u

Heeft u een saladevitrine ergens anders goedkoper gezien?
Mail of bel (085-0600 868) ons en we gaan met u een (koel)DEAL maken!

Bekijk de Saladevitrines