IJsvitrines

Ijsvitrines

IJsvitrines: Uw producten optimaal vriezen, koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten? Dat doet u met de vries- en koelmeubelen van Koeldeal. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment modellen van standaard tot maatwerk. En bij beide geldt uiteraard: Een onberispelijke kwaliteit in product én service. Dus welke vitrine, koel- of vrieskast u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte match met uw winkel of horecazaak.

De stekkerklare vries- en koelmeubelen van Koeldeal worden ingezet bij horecazaken, supermarkten, banket- en bakkerswinkels, lunchrooms, visspeciaalzaken en ijssalons. Maar ook verenigingen en scholen weten ons te vinden voor hun apparatuur.

Weet u al wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop en bestel direct. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, geen probleem samen komen we tot de beste oplossing voor uw wensen!

IJsvitrines bij Koeldeal

Er is een ruime keuze aan ijsvitrines bij Koeldeal. Liever een kleurtje? Of toch maar gewoon wit? Van retro tot modern, de keuze is aan u! Alles is mogelijk zodat uw ijsvitrine perfect in uw interieur past én aansluit bij uw praktische behoeften. Met natuurlijk als groot voordeel: Al onze ijsvitrines zijn stekkerklaar en kunnen direct in gebruik worden genomen!
Maar u bent natuurlijk kenner en de gebruiker en weet u waarschijnlijk wat u zoekt. Dus kijk gerust rond in onze webshop en vind de ijsvitrine naar uw wens en bestel deze direct. Wilt u eerst meer informatie of hulp bij de keuze? Neem dan contact op en we helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte schepijsvitrine!

Heeft u een ijsvitrine ergens anders goedkoper gezien?
Mail of bel (085-0600 868) ons en we gaan met u een (koel)DEAL maken!

Webshop IJsvitrines