Gebaksvitrines

Gebaksvitrines

Gebaksvitrines: Uw producten optimaal vriezen, koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten? Dat doet u met de vries- en koelmeubelen van Koeldeal. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment modellen van standaard tot maatwerk. En bij beide geldt uiteraard: Een onberispelijke kwaliteit in product én service. Dus welke vitrine, koel- of vrieskast u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte match met uw winkel of horecazaak.

De stekkerklare vries- en koelmeubelen van Koeldeal worden ingezet bij horecazaken, supermarkten, banket- en bakkerswinkels, lunchrooms, visspeciaalzaken en ijssalons. Maar ook verenigingen en scholen weten ons te vinden voor hun apparatuur.

Weet u al wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop en bestel direct. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, geen probleem samen komen we tot de beste oplossing voor uw wensen!

Gebaksvitrines bij Koeldeal

Onze gebaksvitrines met meerdere niveaus zijn ideaal voor broodjeszaken, bakkerijen maar eigenlijk  voor alle horeca gerelateerde winkels die gebaksproducten op een mooie manier willen uitstallen. We bieden bekende merken aan zoals Diamond, Polar en Combisteel maar ook een aantal andere merken zoals Igloo, een grote fabrikant uit Polen.
De gebaksvitrines van Koeldeal zijn altijd stekkerklaar en kennen een grote variatie in formaat en modelsoort. Wilt u bijvoorbeeld een recht model of zoekt u een vitrine met een gebogen ruit? De keuze is aan u als het gaat om het kiezen voor betaalbare functionaliteit of als naast de techniek juist ook de vormgeving en uitstraling van belang is? Er is dus veel mogelijk, kijk daarom snel in onze webshop of stuur ons simpelweg uw wensen. Want naast de modellen op de site gaan we voor u graag op zoek naar de best passende gebaksvitrine uit alle leverbare modellen van onze leveranciers.

Heeft u een gebaksvitrine ergens anders goedkoper gezien?
Mail of bel (085-0600 868) ons en we gaan met u een (koel)DEAL maken!

Webshop Gebaksvitrines